siteforhelp.alle.bg

Плитка "Водопад"

28 Януари 2012

Лесната прическа никога не е изглеждала толкова готина, секси и шик. Плитката тип водопад е модерна и елегантна, въпреки доста разхвърляният си и небрежен вид. Научете се как да си направите плитка тип водопад, като следвате няколко лесни стъпки и се пригответе да разгърнете прекрасната си коса за една приказна визия.

Има нещо специално в тази красива прическа, което я прави просто невероятно, въпреки очевидната си простота, небрежност и разхвърлян завършек. Дългите летни дни ни предоставят чудесната възможност да изпробваме нови прически и стилове. Пригответе се да очаровате всички с вашата нова барби визия. Частично френска, каскадната плитка е перфектният избор за женствена и секси визия. Тя е доста закачлива и елегантна и стои добре както на права, така и на къдрава коса.

Плитката тип водопад е сладък детайл, който добавя игрив, но същевременно елегантен вид на вашата цялостна визия, въпреки лесния си начин на правене. Единственото нещо, което трябва да направите за да постигнете тази прическ е да последвате няколко лесни и бързи стъпки. Всъщност, тази прическа е една от версиите на изключително модерната френска плитка, но притежава доста по непритенциозен и небрежен вид. Най-хубавото е, че можете да избирате между различни варианти, като един от тях е да започнете с каскадна плитка от едната си страна и да завършите с права вързана опашка на другата. Упражнявайте се в правенето на тази прическа, защото тя е изключително бърза, лесна и подходяща за всеки един повод.Нямате нужда от специални инструменти или продукти, за да си направите тази прическа. Само трябва да обърнете внимание на тънката част, която прави плитката тип водопад толкова специална. 

Започнете с избора на място, от където ще започнете да плетете плитката, и се уверете, че добре сте разресли косата си, преди да започнете с изплитането. Можете да започнете да плетете косата си, от която и да е страна. Нека сега вземем за пример дясната си страна. Съберете косата на дясното си ухо и разделете на три части. Сега започнете да сплитате косата си, като на обикновенна плитка, но се постарайте да сплитате кичурите си коса от самите им корени. Мисля, че досега няма нищо трудно. 

След като сплетете малка част от плитката започвате да вземате по малко коса от всяка една страна на кичура, който е наред да бъде вплетен. Вземате малко коса, добавяте към кичура, прехвърляте отгоре и го оставяте да падне свободно, за да се получите ефекта на водопада. След което вземате следващия кичур от другата страна и правите същите стъпки. Кичурите, които вземате от горната част на главата си трябва задължително да падат надолу. Продължете с плетенето и насочете плитката по посока на мястото където желаете да я вържете. След като приключите я вържете с ластичка. 

Оставете си косата си свободна падаща върху раменете си, за да създадете небрежен вид на разхвърляните си блестящи кичури. Ако искате стилна и елегантна визия, можете да продължите сплитането на плитката до самия й край. Можете да оставите плитката си свободно да пада върху рамото ви или да си сплетете зашеметяваща рибена кост. Прическата е изключително подходяща, както за ежедневието, така и за официални събития.


Коментари

Изпрати
Уебсайт в alle.bg